eur:
393.07
usd:
369.35
bux:
66234.93
2024. április 17. szerda Rudolf
Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos biciklizik a Fertőd - Celldömölk - Hévíz - Keszthely kerékpáros túravonal avatása után tartott bejáráson Fertődön 2018. július 18-án.
Nyitókép: NTI/Krizsán Csaba

Vándortábor: még 100 szabad turnus van

Jelenleg is tart a jelentkezés a vándortáborokba; április 30-ig száz szabad turnusra várja az érdeklődő diákok és pedagógusok jelentkezését a Vándortábor Program.

Jelenleg is tart a jelentkezés a vándortáborokba; április 30-ig száz szabad turnusra várja az érdeklődő diákok és pedagógusok jelentkezését a Vándortábor Program - közölte a Miniszterelnökség.

Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár 2017-ben egy régi hagyományt felélesztve indította útjára a Vándortábor Programot, amelynek során a táborozók zarándokolva vagy két keréken, vízen vagy erdőben fedezhetik fel hazánk legkülönlegesebb tájait, idén új útvonalakon is.

A vándortáborok célja, hogy a sporton és a természetjáráson keresztül egészség- és környezettudatos életmódra ösztönözzék a táborozókat.

A Miniszterelnökség kiemelte, a program eredményességét jelzi, hogy tavaly nyáron több mint 17 ezer felnőtt és gyerek vett részt a táborokban, így idén is hasonló érdeklődésre számítanak.

A jelentkezéssel kapcsolatos további részletek a Vándortábor Program honlapján olvashatók.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Izrael nem teheti meg, hogy nem csap vissza Iránnak, de akkor háború jöhet

Egyelőre nem tudni, hogy Izrael milyen választ ad Irán vasárnapi légi csapásaira, de annak mértékétől és helyszínétől függően akár komolyabb háború is kialakulhat a térségben – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
Kiszivárgott: beleszáll Brüsszel Németországba azért, ami Magyarország leválását is nehezíti az orosz gázról

Kiszivárgott: beleszáll Brüsszel Németországba azért, ami Magyarország leválását is nehezíti az orosz gázról

Az Európai Bizottság várhatóan napokon belül kötelezettségszegési eljárást indít Németország ellen, amiért az uniós egységes piaci szabályokat megsértve extra díjat vetett ki a gáztárolókból a szomszédos országoknak értékesített gázra - tudta meg a Reuters két jól informált forrástól. A Bizottság hivatalosan nem erősítette meg, hogy ez a lépés bekövetkezik, a német kormány pedig azt hangsúlyozza, hogy a 2022-es válság alatt a német tárolók feltöltése kulcsfontosságú volt, aminek előnyeit egész Európában érezni lehetett. A német exportadó az árszint emelése miatt Magyarország és a többi régiós ország leválását is nehezíti az orosz vezetékes földgázról.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×