eur:
389.01
usd:
359.45
bux:
66263.18
2024. február 24. szombat Szökőnap
Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős kormánybiztos biciklizik a Fertőd - Celldömölk - Hévíz - Keszthely kerékpáros túravonal avatása után tartott bejáráson Fertődön 2018. július 18-án.
Nyitókép: NTI/Krizsán Csaba

Vándortábor: még 100 szabad turnus van

Jelenleg is tart a jelentkezés a vándortáborokba; április 30-ig száz szabad turnusra várja az érdeklődő diákok és pedagógusok jelentkezését a Vándortábor Program.

Jelenleg is tart a jelentkezés a vándortáborokba; április 30-ig száz szabad turnusra várja az érdeklődő diákok és pedagógusok jelentkezését a Vándortábor Program - közölte a Miniszterelnökség.

Révész Máriusz aktív Magyarországért felelős államtitkár 2017-ben egy régi hagyományt felélesztve indította útjára a Vándortábor Programot, amelynek során a táborozók zarándokolva vagy két keréken, vízen vagy erdőben fedezhetik fel hazánk legkülönlegesebb tájait, idén új útvonalakon is.

A vándortáborok célja, hogy a sporton és a természetjáráson keresztül egészség- és környezettudatos életmódra ösztönözzék a táborozókat.

A Miniszterelnökség kiemelte, a program eredményességét jelzi, hogy tavaly nyáron több mint 17 ezer felnőtt és gyerek vett részt a táborokban, így idén is hasonló érdeklődésre számítanak.

A jelentkezéssel kapcsolatos további részletek a Vándortábor Program honlapján olvashatók.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.26. hétfő, 18:00
Csizmadia Ervin
a Méltányosság Politikaelemző Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×