eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője az Európa döntés előtt - A jövő évi EP-választás tétje című pódiumbeszélgetésen a Tranzit fesztiválon Tihanyban 2023. augusztus 26-án.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Megjött a magyar válasz a Magyarországot elítélő EP-állásfoglalásra

Egy újabb "szégyenletes", Magyarországot elítélő határozatot fogadott el az Európai Parlament "sorosista" többsége - jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője, "színtiszta politikai zsarolásnak" minősítve a határozatot.

Egy videóüzenetben a kormánypárti politikus úgy fogalmazott: ha bárkinek bármilyen kétsége lett volna azügyben, hogy mi a határozat oka, akkor Ursula von der Leyen bizottsági elnök szerdai beszéde "maga volt a nyílt beismerés".

Az Európai Bizottság elnöke ugyanis kimondta: Magyarország migrációs politikája és a gyermekvédelmi törvény miatt tartják vissza az uniós pénzek jelentős részét. Ez Hidvéghi Balázs szerint elfogadhatatlan.

A fideszes EP-képviselő hangsúlyozta: továbbra sem engednek a zsarolásnak, nem hagyják, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák, és megvédik gyermekeiket az LMBTQ-propagandától.

Az EP által elfogadott határozatban foglaltakról részletesen itt írtunk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 10:40
×
×
×
×