eur:
392.8
usd:
369.13
bux:
67289.07
2024. április 14. vasárnap Tibor
Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselője az Európa döntés előtt - A jövő évi EP-választás tétje című pódiumbeszélgetésen a Tranzit fesztiválon Tihanyban 2023. augusztus 26-án.
Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

Megjött a magyar válasz a Magyarországot elítélő EP-állásfoglalásra

Egy újabb "szégyenletes", Magyarországot elítélő határozatot fogadott el az Európai Parlament "sorosista" többsége - jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője, "színtiszta politikai zsarolásnak" minősítve a határozatot.

Egy videóüzenetben a kormánypárti politikus úgy fogalmazott: ha bárkinek bármilyen kétsége lett volna azügyben, hogy mi a határozat oka, akkor Ursula von der Leyen bizottsági elnök szerdai beszéde "maga volt a nyílt beismerés".

Az Európai Bizottság elnöke ugyanis kimondta: Magyarország migrációs politikája és a gyermekvédelmi törvény miatt tartják vissza az uniós pénzek jelentős részét. Ez Hidvéghi Balázs szerint elfogadhatatlan.

A fideszes EP-képviselő hangsúlyozta: továbbra sem engednek a zsarolásnak, nem hagyják, hogy Magyarországot bevándorlóországgá változtassák, és megvédik gyermekeiket az LMBTQ-propagandától.

Az EP által elfogadott határozatban foglaltakról részletesen itt írtunk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.15. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Irán megindította támadását Izrael ellen, drónokat és rakétákat lőtt ki - Folyamatosan frissülő cikkünk

Szombat késő este Irán megindította támadását Izrael ellen: több hullámban száznál is több drónt indított útnak Irak légterén keresztül, valamint rakétákat is kilőttek. Izrael követi a drónok és rakéták útját, valamint légtérzárat rendelt el vasárnap hajnaltól. Vasárnap hajnalban megérkeztek az első hírek arról, hogy az amerikai haderő több drónt is megsemmisített Szíria és Jordánia felett. Irán közben vasárnap hajnalban azt is bejelentette, hogy a drón- és rakétacsapás lezártnak tekinthető, válaszlépésnek nevezték ezt a szombat éjszakai akciót Izrael Damaszkuszban végrehajtott  Cikkünket folyamatosan frissítjük a beérkező információkkal.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 13. 20:05
×
×
×
×