eur:
389.82
usd:
362.84
bux:
68086.12
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Car frozen side mirror after a freezing rain phenomenon
Nyitókép: CatEyePerspective/Getty Images

Vigyázzon - órára pontosan írjuk, hogy mikor jön az ónos eső

Hajnalban már -4 fok körül alakul, és utána jön az ónos eső.

Erősen felhős vagy borult lesz az ég. Délelőttől várható csapadék. Kezdetben havazás, majd a déli órákban átmenetileg vegyes csapadék (havas eső, ónos eső egyaránt) valószínű, délutántól viszont már esőbe megy át a csapadék halmazállapota. Az északkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 fok körül alakul.

Az Időkép órára bontott előrejelzése szerint

Budapesten délelőtt 9 körül már havazni fog, 10-11-kor intenzív hóesésre kell számítani, majd havas eső jön, ezután pedig 13-14 óra körül fog ónos eső esni.

Utána háromtól majdnem 20 óráig esőt jeleznek.

Hajnalra ez annyiban módosult, hogy Budapestre már csak 10 óra körülire igérték a havazást. Ekkortól azonban órákon át tarthat. A Balatonnál viszont csak eső várható, de az lehet ónos is. Itt 11 óra körülire mondják a hevesebb esőzést.

Pénteken döntően eső valószínű, majd péntek estétől nagyobb területen lehet hosszabb csapadékszünet.

Szombat hajnaltól kezdhet el északnyugat felől ismét egyre többfelé esni, ekkor előbb eső, majd egyre inkább havas eső, havazás valószínű. Szombat estére szűnhet meg a csapadéktevékenység.

Vasárnaptól hidegebb, szárazabb levegő érkezik fölénk.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×