eur:
392.95
usd:
363.66
bux:
65938.65
2024. március 1. péntek Albin
Car frozen side mirror after a freezing rain phenomenon
Nyitókép: CatEyePerspective/Getty Images

Vigyázzon - órára pontosan írjuk, hogy mikor jön az ónos eső

Hajnalban már -4 fok körül alakul, és utána jön az ónos eső.

Erősen felhős vagy borult lesz az ég. Délelőttől várható csapadék. Kezdetben havazás, majd a déli órákban átmenetileg vegyes csapadék (havas eső, ónos eső egyaránt) valószínű, délutántól viszont már esőbe megy át a csapadék halmazállapota. Az északkeleti szél gyenge vagy mérsékelt marad. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 fok körül alakul.

Az Időkép órára bontott előrejelzése szerint

Budapesten délelőtt 9 körül már havazni fog, 10-11-kor intenzív hóesésre kell számítani, majd havas eső jön, ezután pedig 13-14 óra körül fog ónos eső esni.

Utána háromtól majdnem 20 óráig esőt jeleznek.

Hajnalra ez annyiban módosult, hogy Budapestre már csak 10 óra körülire igérték a havazást. Ekkortól azonban órákon át tarthat. A Balatonnál viszont csak eső várható, de az lehet ónos is. Itt 11 óra körülire mondják a hevesebb esőzést.

Pénteken döntően eső valószínű, majd péntek estétől nagyobb területen lehet hosszabb csapadékszünet.

Szombat hajnaltól kezdhet el északnyugat felől ismét egyre többfelé esni, ekkor előbb eső, majd egyre inkább havas eső, havazás valószínű. Szombat estére szűnhet meg a csapadéktevékenység.

Vasárnaptól hidegebb, szárazabb levegő érkezik fölénk.

Címlapról ajánljuk
Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

Elemző az átfogó jelentésről: Párizs kezd rájönni, hogy a migráció nem mehet így tovább

A francia kormány nem fordít elegendő forrást az illegális bevándorlás elleni küzdelemre. A francia számvevőszék jelezte, hogy a kitoloncolások száma elenyésző, miközben félmillióra becsülik az országban jogellenesen tartózkodók számát, ezért a jelenleginél nagyobb anyagi ráfordítást szorgalmaz az illegális migráció elleni küzdelem hatékonyabbá tételére. Az InfoRádió Gönczi Róbertet, a Migrációkutató Intézet elemzőjét kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.01. péntek, 18:00
Kandrács Csaba
a Magyar Nemzeti Bank alelnöke
Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Szép pluszban zártak az amerikai indexek

Jó hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően emelkednek az európai tőzsdék is, Amerikában pedig szintén jó hangulatban telt a kereskedés, az emelkedést a Nasdaq vezette.  Igencsak eseménydúsan telik a nap a magyar tőzsdén, az osztalékról szóló bejelentés hatására kilőtt a Duna House, de szenved a Masterplast és az AutoWallis is. A hazai blue chipek közül pedig csak az OTP árfolyama van pluszban.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×