eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Összeroncsolódott személyautó és sérült nyerges vontató a 44-es főúton Nyárlőrinc határában, ahol a két gépjármű frontálisan összeütközött 2023. november 30-án. Az autót vezető 54 éves tiszasasi férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Sorra jönnek a hírek a balesetekről, sajnos van köztük halálos is

Egy ember meghalt egy személyautó és egy kamion frontális ütközésében Nyárlőrinc határában. Budapesten a Lánchídnál történt egy baleset.

A hajnalban történt balesetben egy Nyárlőrinc felé tartó személygépkocsi a 44-es főúton a település határában egyelőre ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, és ott frontálisan ütközött egy szemből érkező, román rendszámú nyerges vontatóval.

A Bács-Kiskun Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint a személyautóba szorult embert a műszaki mentést végző kecskeméti hivatásos és nyárlőrinci önkéntes tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki.

Az autót vezető 54 éves tiszasasi férfi azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette - közölte a rendőrség.

A helyszínelés és a műszaki mentés végeztével lesz újra járható a 44-es főút.

M0-son

Összeütközött két személygépkocsi az M0-ás autóút 61-es kilométerénél, az M3-as autópálya felé vezető oldalon. A forgalmi akadályt csak a helyszínelés után tudják megszüntetni. A forgalom a leállósávon halad.

Székesfehérvár

Összeütközött egy kamion és három személygépkocsi Székesfehérváron, a Seregélyesi út és a Mártírok útja kereszteződésénél.

Budapest

A Lánchídnál történt egy ütközés, amelynek egy taxi volt a részese. Egyelőre nem világos, hogy pontosan mi történt. Olvasónktól kaptunk felvételt az esetről, a rendőrök már a helyszínen vannak.

74-es út

Letért az úttestről és árokba borult egy személyautó a 74-es főút 30-as és 31-es kilométerszelvénye között, Hahót és Bak települések között. Az érintett szakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×