eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika
Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter beszél a Századvég Közéleti Tudásközpont Alapítvány Szuverenitás című konferenciáján a Várkert Bazárban 2023. november 13-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kiválással új minisztérium jön létre Magyarországon

Magyarország minisztériumainak felsorolása kiegészül a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztériummal – olvasható a parlament honlapján.

Új minisztérium jön létre jövőre - vette észre a 24.hu.

A Navracsics Tibor és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter által benyújtott törvénytervezet szerint “az eddig önálló munkaszervezettel nem rendelkező területfejlesztési miniszter jogi és szakmai mozgástere az önálló minisztérium létrehozásával nagyságrendileg bővül”.

Az új tárcát Navracsics Tibor vezetheti. Az új minisztérium “a Miniszterelnökség szervezetéből történő kiválással jön létre”.

A lap emlékeztet arra, hogy Navracsics Tibor jelenleg területfejlesztési tárca nélküli miniszter és három államtitkárral, Latorcai Csaba miniszter-helyettessel, Ágostházy Szabolcs európai uniós fejlesztésekért, valamint Mayer Gábor területfejlesztésért felelős államtitkárral dolgozik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×