eur:
379.55
usd:
351.52
bux:
58432.29
2023. december 6. szerda Miklós
tűz lángok
Nyitókép: Pixabay

Tűz ütött ki egy ismert cementgyárban, 30 méteres lánggal ég

Tűz ütött ki a királyegyházi cementgyár egyik szállítószalagánál hétfőn, a helyszínre érkező tűzoltók a tüzet megfékezték, személyi sérülés nem történt - közölte a létesítményt üzemeltető Holcim Magyarország Kft.

Közleményükben azt írták, hogy a tűzeset kivizsgálása folyamatban van, a keletkezett anyagi kárt is felmérik.

Közölték: a tűzeset nem befolyásolja a piaci igények kiszolgálását.

A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság korábban arról tájékoztatott, hogy mintegy harminc méter magasan, tizenöt négyzetméternyi területen kapott lángra egy szállítószalag az ipari létesítményben, a nagy erőkkel kiérkezők tűzoltók pedig gyorsan megfékezték a lángokat.

Címlapról ajánljuk
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Elemzés
Hornung Ágnes képviselő lett, ezzel megdőlt egy parlamenti rekord

Kiadta Hornung Ágnesnek, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkárának a novemberben elhunyt Turi-Kovács Béla országgyűlési képviselői mandátumát a Nemzeti Választási Bizottság. Herczeg Sándor politológus segítségével megnéztük, hogyan alakult a nők képviselete az Országgyűlésben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.12.06. szerda, 18:00
Stumpf István
egyetemi tanár, a Bibó Szakkollégium és a Századvég Alapítvány alapító igazgatója, korábbi alkotmánybíró és kancelláriaminiszter
Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagy Márton nagy feladatot kapott

Nagyon érdekes döntéseket rejtett el a kormány a kedden késő este megjelent határozatában, amivel a kormány ügyrendjéről szóló határozatát módosítja. Ennek lényege, hogy némiképp változik a kormányzati döntéselőkészítés: a Gazdasági Kabinet hatásköre kiszélesedik és december 7-étől Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter fogja vezetni Varga Mihály pénzügyminiszter helyett. Varga Mihály viszont kapott egy új eszközt a kezébe.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×