eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Az M0-s autóút 11-es út és M3-as autópálya közötti szakasza Budapest határában 2014. december 11-én. Megszűnik januártól az M0-s általános díjmentessége. Az NFM közleménye szerint a körgyűrű M5-ös és M4-es (4. sz. főút), valamint M3-as autópálya és 11. sz. főút közötti szakaszai, és a gyorsforgalmi úthálózat M0-s autópályán belüli részei (például M1-es és M7-es bevezető a Budapest táblától) januártól csak matricával használhatók. Az M0-s körgyűrű egyes elemei uniós forrásból épültek vagy újultak meg, ezeken a szakaszokon a díj bevezetését az EU támogatási szabályai nem teszik lehetővé.
Nyitókép: MTI/Kovács Attila

Baleset, dugó, helyszínelés az M1-esen - döbbenetes videó készült az esetről

Baleset történt az M1-es autópálya Hegyeshalom felé tartó oldalán, a Győrt elkerülő szakaszon, ezért több kilométeres torlódásra kell készülni - közölte az Útinform szerda délelőtt.

Azt írták, hogy a sztráda 125-ös kilométerénél egy sávon halad a forgalom, a torlódás meghaladta a hat kilométert.

Aki teheti, a 119-es kilométernél lévő Arrabona pihenőhely előtti 82-es főúti csomópontnál, Győr városán keresztül az 1-es főút felé kerülhet - tették hozzá.

A rendőrök a szemlét és a műszaki mentést befejezték, így a közlekedők ismét teljes szélességében használhatják az autópálya ezen szakaszát - írta nem sokkal később a police.hu.ű

Később a Baleset-Info egy videót is közzétett, amelyet olvasójuk küldött.

A felvételen látható, hogy a kisteherautó vezetője nem, vagy későn észleli, hogy az előtte haladó kamion lassít. Annyi lélekjelenléte lehetett, hogy balra kormányozta a kisteherautót, hogy elkerülje a becsapódást, de a manőver ellenére összeütköztek.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×