eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
view of the sunset at lake Balaton in Hungary
Nyitókép: LIstvan/Getty Images

Tragédia történt a Balatonban

Szombaton, a kora délutáni órákban eltűnt a Balatonban egy idős férfi. Felkutatásába a helyszínen tartózkodó strandolók is bekapcsolódtak, de csak alkonyat után vált bizonyossá, hogy tragédia történt.

Szombaton, a kora délutáni órákban eltűnt egy idős férfi a Balatonban az ábrahámhegyi strand előtt. Az Index információi szerint a rendőrség helyszínre érkező járőrei több szemtanút, köztük az eltűnt férfi egyik hozzátartozóját is kihallgatták.

A riasztást követően a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának keresőhajója Révfülöpről azonnal a helyszínre érkezett, és megkezdte a kutatást a parttól mért 100 méteres sávban, és a strandolók segítségével csatárláncban a sekélyebb területeket is átfésülték – eredménytelenül.

Bagyó Sándor a vízimentők vezetője a hírportált arról tájékoztatta, hogy

végül alkonyat után, a víz alatt, holtan találtak rá a férfira a strand vízterületének határát jelző bóják közelében.

Munkájukat nehezítette, hogy senki nem látta az esetet, így feltételezés alapján végezték a keresést ultrahangos kézi szonárral, illetve a mentőhajóba épített szonár segítségével.

Bár volt a helyszínen búvár, a vízmélység itt nem indokolta, hogy a holttestet ő hozza a felszínre, egy bukófordulós szabadmerüléssel emelte ki a szolgálat egyik munkatársa.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelezte, hogy az eset kapcsán idegenkezűség nem merült fel, a baleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Címlapról ajánljuk
Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Túl keveset dolgoznak a németek – vagy pont, hogy túl sokat?

Christian Lindner pénzügyminiszter a közelmúltban kifogásolta a németek munkához való viszonyát, szerinte mentalitásváltásra van szükség. Egy tanulmány szerint ugyanakkor soha ennyit nem dolgoztak a németek, mint a múlt évben. Sőt a politika közreműködésével lehetne még ennél többet is. Most akkor mi az igazság?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×