eur:
394.06
usd:
370.89
bux:
67407.86
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: Gendarmerie Nationale

Kaminos akart igazságosztót játszani az M0-áson

Igazságosztót játszott egy kamionos az M0-ás egyik kijáratánál, egy kétsávos úton – írta a Budapesti Autósok. A kamionos a belső sávban szabályosan haladó autósok útját állta el, elfoglalva mindkét sávot. Az esetet egy autós fedélzeti kamerája rögzítette.

A videón látni, ahogy a kamionos – és egy mögötte haladó autós is – a külső sávból behúzodik a belső sáv felé, hogy megakadályozza a forgalom haladását a belső sávban.

A kamionos akcióján feldühödött suzukis egy ponton beállt a kamion elé, és az autóból kiszállva méltatlankodott, de a kamionos ezek után ráhúzta a kormányt.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik az osztrák–orosz kémháború: kölcsönös kiutasítások és vádaskodások

Folytatódik az osztrák–orosz kémháború: kölcsönös kiutasítások és vádaskodások

Márciusban Ausztria utasított ki két orosz diplomatát, Oroszország ezt nem sokáig hagyta válasz nélkül. Ezúttal egy osztrák diplomatát nyilvánítottak nemkívánatos személynek. Közben Bécsben tovább folyik a vizsgálat a korábbi osztrák alkotmányvédelmi hivatal egy volt munkatársa ellen, akit azzal vádolnak, hogy titkos adatokat továbbított az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Csúnya a lett a nap vége az amerikai tőzsdéken

Csúnya a lett a nap vége az amerikai tőzsdéken

A fokozódó geopolitikai feszültségek nyomást gyakoroltak ma reggel az ázsiai tőzsdékre, az irányadó európai indexek azonban emelkedésekkel nyitottak, és napközben is kitartottak a pluszok. Az energiaszektor gyengélkedik ma az olajár esésével együtt, míg az ipari vállalatok részvényei felülteljesítők. A magyar piac követte napközben az európai tőzsdéket, kisebb pluszban áll egész nap a BUX, a blue chipek közül csak a Richter esett ma. A tengerentúlon ehhez képest jelentős hangulatromlást láttunk annak ellenére, hogy a kereskedés első részében még emelkedésben voltak a tőzsdék. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×