eur:
394.01
usd:
363.56
bux:
66169.03
2024. március 3. vasárnap Kornélia
Cropped image of friend toasting beer bottles. Close-up of hands are surrounded by smoke. Friends are enjoying summer vacation at resort. Celebrations and toasting during summer vacation over barbecue smoke.
Nyitókép: HRAUN/Getty Images

Felelős alkoholfogyasztási kampány: 900 ezren látták

Több mint 900 ezer emberhez jutottak el eddig a (D)önts felelősen! kampány üzenetei; a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács még nyár elején indította el online kártyajátékát, a cél ezúttal is a tudatos alkoholfogyasztásra nevelés volt – mondta az InfoRádióban Nagy András, a szervezet igazgatója.

A (D)önts felelősen – Töltsd tele a nyarat! kampány felnőttekhez szólt, a lényege az volt, hogy a tudatos alkoholfogyasztásra hívják fel az emberek figyelmét. Mint Nagy András, a Magyar Szeszipari Szövetség és Terméktanács igazgatója az InfoRádióban elmondta, az üzenetet számításaik szerint bő 900 ezer emberhez sikerült eljuttatni, több médiafelületen hirdettek, és most először vették igénybe a spotify-os lehetőséget is, és tartalomgyártót is "felhasználtak", együttműködtek Kármán Odette-tel.

"Voltak játékaink, nyereményjátékaink, többféle módon próbáltunk eljutni a nagyközönséghez, úgy tűnik, sikerült is" – mondta Nagy András.

A tematikus online kártyajáték a továbbiakban is elérhető.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×