eur:
389.48
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Unsplash.com

Hétfőtől korlátozás lesz az M4-es autóút egyik legforgalmasabb szakaszán

A reggeli és délutáni csúcsidőszakokban torlódásra kell számítani az érintett szakaszon, ezért érdemes másik útvonalon közlekedni.

Szeptember 11-étől, azaz jövő hétfőtől várhatóan két hétig burkolatfelújítás miatt forgalomterelésre, sávzárásra kell készülni az M4-es autóút Vecsés–Üllő elkerülő szakaszán – közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

A felújítás ideje alatt lezárják a belső forgalmi sávot mindkét pályaoldalon a 25. és a 28. kilométer között.

Az MKIF tájékoztatása szerint a nyári időszak és az iskolakezdés miatti nagy forgalomban nem tudtak dolgozni ezen a szakaszon a munkások, de a burkolatfelújítás tovább nem halasztható, azt még az őszi esős időszak előtt el kell végezni.

A közleményben felhívták a figyelmet arra, hogy az erre közlekedőknek

a reggeli és délutáni csúcsidőszakokban torlódásra kell számítaniuk, ezért érdemes másik útvonalat választani,

amely lehet Üllő felől a 4-es főút–Új Ecseri út–M4-es autóút, Gyömrő felől Budapest irányába a 31-es főút–M0-s autóút–M4-es autóút, Budapest felől Gyömrő–Mende felé az M4-es autóút–M0-s autóút–31-es főút, Budapest felől Üllő felé pedig az M0-s csomópontban letérve kerülhető ki a munkaterület.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×