eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Lukács László György/Facebook

Az 5000 forintos kamarai tagdíj eltörlése - kezdheti gyűjteni az aláírásokat a Jobbik

A Nemzeti Választási Bizottság hitelesítette Lukács László György, a Jobbik – Konzervatívok frakcióvezetőjének népszavazási kezdeményezését, ami a kötelező 5 ezer forintos kereskedelmi és iparkamarai hozzájárulás eltörléséről szól.

Az NVB csütörtöki döntése értelmében elindulhat az aláírásgyűjtés az 5 ezer forintos éves kötelező kamarai hozzájárulás eltörléséért.

„Ez a döntés lehetőséget biztosít arra, hogy végre meg lehessen szüntetni a Parragh László-féle kamarának fizetendő éves lehúzást, amelyért amúgy sem kapnak semmilyen segítséget cserébe a vállalkozások” – olvasható a a Jobbik – Konzervatívok közleményben.

A párt azt kívánja elérni, hogy az orvosok kötelező kamarai tagsági díjának februári eltörlése után a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara 5 ezer forintos, kötelezően fizetendő hozzájárulását is töröljék el.

„A Jobbik – Konzervatívok mindig is a legkisebb vállalkozások pártján állt, és ezután is nekik fog segíteni azzal, hogy megszervezzük a népszavazáshoz szükséges aláírásgyűjtést" – olvasható a közleményben.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 28. 18:11
×
×
×
×