eur:
386.85
usd:
369.28
bux:
56086.87
2023. október 3. kedd Helga
Nyitókép: Pixabay

Drámai, életmentő műtéten van túl egy volt miniszter

Eltávolították Gyenesei István egyik karját.

A politikus tudatosan készült a múlt hétvégi műtétre. Többször posztolt arról, hogy egy alattomos betegség miatt le kell vágják egyik karját.

Május 25-én azt írta: "könyökhajlatomban egy kioperálhatatlan, nagyon ritka, rosszindulatú daganat alakult ki néhány hónappal ezelőtt. Hozzáértő, kiváló orvosok kezében voltam és vagyok, akik hosszasan keresték a megoldást, és akik helyesen hozták meg velem egyetértésben a döntést".

Racionális, de egyben érzelmes posztban írta le lelki állapotát. A jelenleg 75 éves korábbi politikus azt írta: "Ha a Teremtő így akarta, akkor jajveszékelés, dühöngés, búslakodás és letargia nélkül fogadtam el az első szembesítő pillanattól fogva".

Gyenesi Istvánt többször választották képviselőnek, függetlenként vagy a Somogyért Egyesület támogatásával. 2008-ban tagja lett az akkor Gyurcsány-kormánynak, mint önkormányzati miniszter.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.10.03. kedd, 18:00
Resperger István
ezredes, a MATE Szent István Biztonságpolitikai Központ vezetője
Brutális változások előtt a hazai építőipar! - Senkit nem fog kímélni!

Brutális változások előtt a hazai építőipar! - Senkit nem fog kímélni!

A világ számtalan iparágában zajlik folyamatosan a digitális forradalom és nincs ez másként az építőiparban sem. A világ egyes részein azonban kilométerekkel járnak előttünk, így az egyetlen esély, hogy rohamlépésekkel zárkózunk fel, különben sokan kereshetnek új hivatást maguknak. A kulcs azonban nem a digitalizáció és az innováció, az csupán az eszköz! A cél az egyre nagyobb nyomást jelentő zöld kritériumok teljesítése, a nehezedő finanszírozási környezetben a költségek csökkentése és racionalizálása, valamint az építőipar humán erőforrásának újrastrukturálása. A törvény erejével forgatják fel az egész szektort, amint életbe lépnek a legújabb állami szabályok! Ne maradjon le Ön se az építőipar legfontosabb őszi csúcstalálkozójáról!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. október 3. 08:07
×
×
×
×