eur:
395.6
usd:
371.85
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Pixabay

Drámai, életmentő műtéten van túl egy volt miniszter

Eltávolították Gyenesei István egyik karját.

A politikus tudatosan készült a múlt hétvégi műtétre. Többször posztolt arról, hogy egy alattomos betegség miatt le kell vágják egyik karját.

Május 25-én azt írta: "könyökhajlatomban egy kioperálhatatlan, nagyon ritka, rosszindulatú daganat alakult ki néhány hónappal ezelőtt. Hozzáértő, kiváló orvosok kezében voltam és vagyok, akik hosszasan keresték a megoldást, és akik helyesen hozták meg velem egyetértésben a döntést".

Racionális, de egyben érzelmes posztban írta le lelki állapotát. A jelenleg 75 éves korábbi politikus azt írta: "Ha a Teremtő így akarta, akkor jajveszékelés, dühöngés, búslakodás és letargia nélkül fogadtam el az első szembesítő pillanattól fogva".

Gyenesi Istvánt többször választották képviselőnek, függetlenként vagy a Somogyért Egyesület támogatásával. 2008-ban tagja lett az akkor Gyurcsány-kormánynak, mint önkormányzati miniszter.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×