eur:
393.44
usd:
368.12
bux:
65966.92
2024. április 24. szerda György
Az egyik csapat a II. Tisza-tavi PET Kupa megnyitóján Tiszafüreden 2021. június 13-án. Saját építésű pillepalackhajóikon tizenegy csapat indult el a folyótisztító és hulladékgyűjtő vízi rendezvényen, amelynek végállomása Kisköre.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Szerb tanárok is segítik az akciót a Maroson

Csütörtökön kezdődik a Marosi PET Kupa, amelyen négy napon keresztül öt hajós csapat és kenus különítmény tisztíja meg a folyó Apátfalva és Szeged közötti szakaszát.

A Marosi PET Kupa teljes versenyprogramját négy csapat evezi végig, hozzájuk a nulladik versenynapon csatlakozik a főtámogató vállalat csoportja.

A mezőnyt a PET Kupa 5 ország 1 folyó programjának szerb tanárokból álló csapata is erősíti, valamint ott lesznek a tapasztalt folyómentőkből és önkéntesekből álló segítők is.

Két hajó az Add kölcsön a palackodat! elnevezésű kampány részeként épült meg két makói iskola és az önkormányzat gyűjtésének köszönhetően. A versenyt különféle programok egészítik ki: lesz PETathlon, gyorsasági verseny, vízi csata. A verseny utolsó napján Szegeden adják a legtöbb petákot gyűjtő csapatnak a PET Kupát.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×