eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A Sándor-palota által közreadott képen Novák Katalin köztársasági elnök újévi köszöntőjének televíziós felvételén a Sándor-palotában 2022. december 30-án.
Nyitókép: Sándor-palota

Novák Katalin kivételes ajándékot kapott

Ez alkalomból a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB) egy kivételes ajándékkal kedveskedett a köztársasági elnöknek.

A köztársasági elnök asszony köszöntötte a fogyatékos sportolókat: Ekler Luca paralimpiai bajnok atlétát, Illés Fanni paralimpiai bajnok úszót, Kiss Péter Pál paralimpiai bajnok kajakost, Konkoly Zsófia paralimpiai bajnok úszót, Krajnyák Zsuzsanna tizenkétszeres paralimpiai érmes kerekesszékes vívót, Ocelka Róbert paralimpikon kerékpárost, Pap Bianka paralimpiai bajnok úszót, Szekeres Pál háromszoros paralimpiai bajnok kerekesszékes vívót, az MPB tiszteletbeli elnökét, Szvitacs Alexa paralimpiai bronzérmes asztaliteniszezőt, Veres Amarilla paralimpiai bajnok kerekesszékes vívót, valamint a Magyar Paralimpiai Bizottság elnökét, Szabó Lászlót.

A jó hangulatú, kötetlen beszélgetés során az MPB vezetője és a parasportolók átfogóan ismertették a nemzetközi és hazai parasport mozgalom aktuális történéseit.

A különleges alkalom remek lehetőséget szolgált egy személyes ajándék átadására: elnök asszony megkapta a Magyar Paralimpiai csapat hivatalos felszerelését. A Sándor Palotába invitált delegáció tagjai egy általuk aláírt és bekeretezett

párizsi paralimpiai meghívót is átadtak Novák Katalin számára,

akit sok szeretettel várnak a magyar szurkolók közé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×