eur:
388.92
usd:
363.44
bux:
68130.83
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Police car lights in night time, crime scene, night patrolling the city. Abstract blurry image.
Nyitókép: Evgen_Prozhyrko/Getty Images

Bűnügyi akció van az ártándi határátkelőnél

Az ártándi határátkelőnél, a magyar-román határon összehangolt akciót hajt végre a nyomozó ügyészség, a Nemzeti Védelmi Szolgálat és a rendőrség több egysége kedd este - tudatta a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF) közleményben az MTI-vel.

A nyomozást folytató Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség által szervezett bűnügyi akcióban az ártándi közúti határátkelőhelyen a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Vagyon-visszaszerzési Hivatala, a Készenléti Rendőrség, a Terrorelhárítási Központ, valamint a Hajdú-Bihar-, a Szabolcs-Szatmár-Bereg-, és a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi és közterületi támogató alosztályai vesznek részt - közölte a KNYF.

Azt írták: az ügyről részletesebb tájékoztatást az elsődleges nyomozati cselekmények elvégzése után, várhatóan szerdán adnak.

"Az ártándi határátkelőhelyen folyamatban lévő eljárási cselekmények miatti esetleges kellemetlenségekért az átkelők megértését és türelmét kérjünk" - áll a közleményben.

Címlapról ajánljuk
Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×