eur:
389.34
usd:
362.38
bux:
67961.02
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Combino villamos a 4-es és a 6-os villamos vonalán a Ferenc körút és az Üllői út kereszteződésénél 2020. június 11-én. A nyáron a Petőfi híd budai hídfője és a Karinthy Frigyes út között újítják fel a 4-es és a 6-os villamos pályáját, a felújítási munkálatok június 11-től augusztus 5-ig tartanak.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Hiába keresi éjjel a 6-os villamost

A Széll Kálmán tér és a Móricz Zsigmond körtér között pótlóbusszal lehet utazni.

A karbantartás miatti korlátozás hétfőn 23.40-től kedd hajnali 4 óráig lesz érvényben; két hét múlva a március 20-ról 21-re virradó éjszaka is hasonló közlekedési rend várható.

A 6-os pótlóbusz a Széll Kálmán tér felé a Margitszigetnél nem áll meg, a Pest felé közlekedő 931-es éjszakai autóbuszra pedig a Margit híd budai hídfő megállónál, a pótlóbusz megállójában lehet felszállni - írták a bkk.hu/bkk-info weboldalon.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×