eur:
390.49
usd:
358.83
bux:
72940.89
2024. július 19. péntek Emília
Nyitókép: BKK

Két embert letartóztattak a 99-es busz vonalán

A BRFK és a BKK együttműködésében újra a fővárosi buszok biztonságát ellenőrizték a rendőrök. Az egynapos akció alatt két embert letartóztattak, egy esetben pedig helyszíni bírságot szabtak ki.

A Budapesti Közlekedési Központtal kötött stratégiai partnerség keretében 2023. január 19-én újabb busz útvonalát ellenőrizték a BRFK munkatársai, akik rendszeresen járőröznek a közösségi közlekedési eszközökön. Ezúttal a 99-es járat, annak megállóhelyei és környéke került sorra.

Az akció közben a rendőrök a buszokon jogsértést nem tapasztaltak. A megállókban és azok környékén két férfit fogtak el: az egyiket garázdaság miatt körözték, a másikat pedig azért tartóztatták le, mert a számára kiszabott pénzbírságot nem fizette be. Egy esetben köztisztasági szabálysértés miatt helyszíni bírságot szabtak ki a hatóság emberei – tájékoztatott a BKK.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság továbbra is kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A jövőben újabb járatokat, megállóhelyeket és azok környékét fogják ellenőrzik a rendőrök – zárul a közlemény.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×