eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Fotó: Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom

Különleges, az önzetlenséget elismerő díjra szavazhat

Elindult a közönségszavazás a jóemberek Oscar-díjára. November 6-ig lehet választani a legönzetlenebb orvosok, ápolók, pedagógusok, szociális szakemberek, terapeuták, közösségszervezők közül.

Október 20-tól november 6-ig lehet szavazni a Kopp-Skrabski-díjra jelölt személyekre és házaspárokra – írja közleményében a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom.

Ők azok az emberek, akik mások boldogulásáért, testi-lelki egészségéért, kisebb vagy nagyobb közösségekért dolgoznak az élet legkülönbözőbb területein. Orvosok, ápolók, pedagógusok, szociális szakemberek, terapeuták, közösségszervezők. De vannak köztük újságírók, jogászok, színészek és társadalomkutatók is.

Az egyéni és házaspároknak szóló díjra bárkit fel lehetett terjeszteni, és a javasoltak közül a Kopp-Skrabski díj zsűrije választotta ki azt a 10 személyt és 11 házaspárt, akik hivatalos jelöltekké váltak.

A Kopp-Skrabski-díj tavalyi nyertese egyéni kategóriában Pál Ferenc katolikus pap és mentálhigiénés szakember volt, míg házaspár kategóriában Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter színészek.

A jelöltekre ide kattintva szavazhat.

A Kopp-Skrabski díjátadó 2022 decemberében a Kopp Mária emlékév záróeseménye lesz, amivel alapítónk születésének 80. és halálának 10. évfordulójára emlékeznek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×