eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Völner Pál, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára, miután átvette a kinevezési okmányt Áder János köztársasági elnöktől (hátul) az Országház Gobelin-termében 2018. május 22-én.
Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

Nem veszik őrizetbe Völner Pált

Szabadlábon védekezik a korrupciós ügybe keveredett volt igazságügyi államtitkár.

A Népszava a Központi Nyomozó Főügyészségtől úgy tudja, szabadlábon várja ügye kivizsgálását Völner Pál, az igazságügyi tárca lemondott miniszterhelyettese, államtitkára, akit szerdán hallgattak ki.

Völner Pál nem tett beismerő vallomást, tagadta az ellene felhozott tényállást.

A politikussal szemben vezető beosztású hivatalos személy által az előnyért a hivatali helyzetével egyéb módon visszaélve, bűnszövetségben, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés elfogadása bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak. Ha a bíróság bűnösnek találja, akár tíz éves büntetést is kaphat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×