eur:
394.71
usd:
369.8
bux:
65522.79
2024. április 23. kedd Béla
Nyitókép: Pxhere

Megküldte menetrendjét a tavasz

Folyamatosan erősödik a nappali felmelegedés.

Eplényben és Mátraszentistvánon a legfrissebb jelentések szerint még 50 centinél több hó van - a sípályákon -, de hétfőn országszerte már 6-13 fok közötti csúcshőmérsékletekkel lehet találkozni - közli az Időkép.hu. A szél nyugaton és északkeleten néhol megélénkül.

Kedden is napos, felhős időszakok váltják egymást, keleten lesz szebb az idő, ott akár 17 fok is lehet árnyékban.

Szerdán verőfényes napsütés lesz, de nagy szél, 8-14 fok közti csúccsal.

Csütörtökön viszont már 19 fok is lehet az élénk szél mellett, a 20 fok közeli hőmérsékleteket az ország nyugati végein mérhetik.

Pénteken lesz vége a "jó világnak", de hó már biztosan nem lesz - annál inkább eső és némi lehűlés, ez látható jelenleg.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat is hasonló adatokat közölt hétfő reggel, a csütörtöki csúcsokat illetően az OMSZ bátrabban saccol, szerinte 20 fok lesz a csúcs, méghozzá az Alpokalja környékén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Fordulat a tőzsdéken, folytatódik a felpattanás

Fordulat a tőzsdéken, folytatódik a felpattanás

Hangulatjavulással indult a hét a tőzsdéken, tegnap világszerte felpattantak a tőzsdék a korábbi hetekben tapasztalt esés után. A momentum a mai nap is úgy tűnik, hogy kitart, hiszen Ázsiában is nagyrészt emelkedtek a vezető részvényindex és Európában is határozott emelkedést lehet látni. Közben felpörögnek az események mind makrogazdasági, mind gyorsjelentési fronton: itthon az MNB kamatdöntést tart, és a nap folyamán sorban fognak érkezni a BMI adatok Európában és az Egyesült Államokból; a tengerentúl ma olyan nagyvállalatok jelentenek, mint a Tesla, a PepsiCo, vagy a Philip Morris.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×