eur:
391.49
usd:
359.13
bux:
72358.89
2024. július 16. kedd Valter
Nyitókép: Pxhere

Megküldte menetrendjét a tavasz

Folyamatosan erősödik a nappali felmelegedés.

Eplényben és Mátraszentistvánon a legfrissebb jelentések szerint még 50 centinél több hó van - a sípályákon -, de hétfőn országszerte már 6-13 fok közötti csúcshőmérsékletekkel lehet találkozni - közli az Időkép.hu. A szél nyugaton és északkeleten néhol megélénkül.

Kedden is napos, felhős időszakok váltják egymást, keleten lesz szebb az idő, ott akár 17 fok is lehet árnyékban.

Szerdán verőfényes napsütés lesz, de nagy szél, 8-14 fok közti csúccsal.

Csütörtökön viszont már 19 fok is lehet az élénk szél mellett, a 20 fok közeli hőmérsékleteket az ország nyugati végein mérhetik.

Pénteken lesz vége a "jó világnak", de hó már biztosan nem lesz - annál inkább eső és némi lehűlés, ez látható jelenleg.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat is hasonló adatokat közölt hétfő reggel, a csütörtöki csúcsokat illetően az OMSZ bátrabban saccol, szerinte 20 fok lesz a csúcs, méghozzá az Alpokalja környékén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Budapest turizmusa 2030-ig: így kerülhet a nemzetközi élvonalba a főváros!

Budapest turizmusa 2030-ig: így kerülhet a nemzetközi élvonalba a főváros!

A budapesti turizmus jelentősen, akár kétszámjegyű mértékben növekedhet a következő években, ha behozzuk azokat a lemaradásokat, amelyek miatt a környező országok fővárosai vonzóbbak a külföldi utazók körében. Nagy kapacitású szállodákra van szükség és be kell vonzani a prémium utazóknak. Minél több közepes méretű rendezvényre, konferenciára van szükség ahhoz, hogy vonzó legyen a város, és törekedni kell az utazók egyenletes eloszlására időben és térben egyaránt – többek között ezekről beszélgettünk a McKinsey két partnerével, Margaux Constantinnal és Havas Andrással a kedden megjelent, a Mckinsey budapesti turisztikai piacról szóló tanulmánya kapcsán.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×