eur:
389.11
usd:
360.64
bux:
68072.34
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Hajnal Gabriella, a Klebersberg Központ szakmai elnökhelyettese beszél a tankönyvellátásról tartott sajtótájékoztatón a debreceni Alföldi Nyomdában 2017. július 19-én. A tankönyveket gyártó hazai nyomdai konzorcium központjában tartott tájékoztatón elhangzott, hogy zökkenőmentes lesz az idei tankönyvellátás, az iskolák időben megkapják a kiadványokat.
Nyitókép: Balázs Attila

Új miniszterelnöki biztos felel az alaptantervért

A Klebelsberg Központ vezetőjét nevezte ki a Nemzeti Alaptanterv megújításáért felelős miniszteri biztossá Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.

A Magyar Közlönyben megjelent információk szerint Hajnal Gabriella megbizatása szeptember 1-jéig szól. Feladata lesz – egyebek mellett – a kerettantervek elkészítésének koordinálása, a Nemzeti Alaptanterv bevezetésének előkészítése, a NAT-hoz kapcsolódó tananyagfejlesztés koordinálása, valamint a kapcsolattartás az érintett szakértőkkel és intézményekkel.

A nemzeti alaptantervre vonatkozó javaslatot tavaly nyáron nyújtotta be a Csépe Valéria vezette szakértői csapat. Az akadémikus 2017 márciusától egy évig volt miniszteri biztos.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×