INFORÁDIÓ 
2019. április 22. hétfő
Csilla, Noémi

útfelújítás

podmaniczky utca

forgalmi változás

Újabb budapesti útvonalat újítanak fel

Infostart

A Nyugati pályaudvar közelében autóval és BKV-val közlekedők számíthatnak majd forgalmi változásokra.

A Terézvárosban felújítanak egy 350 méteres útszakaszt, a Közbeszerzési Értesítő adatai szerint a Podmaniczky utca a Bajcsy Zsilinszky út és Teréz körút között futó részét korszerűsítik a Budapesti Közlekedési Központ Zrt. (BKK) beruházásában - szúrta ki a Magyar Építők weboldal.

A közvetlenül a Nyugati pályaudvar közelében elhaladó VI. kerületi útvonal engedélyeztetési és kivitelezési terveit egy pályázati eljáráson belül készíttetik majd el. A Podmaniczky utca érintett része kiemelten fontos szerepet játszik a budapesti belváros autós közlekedésében, illetve több busz- és trolijárat is rendszeresen használja. A BKK az engedélyezési és kiviteli tervek elkészítésére írt ki közbeszerzést.

A szomszédos Erzsébetvárosban hamarosan felújítják a Dob utca egy 350 méter hosszú részét a Vörösmarty utca és Rottenbiller utca között. A közel 120 millió forint értékű fejlesztés az Erzsébetvárosi Önkormányzat beruházásában fog megvalósulni, a kezdési időpont még nincs meg.

A Józsefvárosban nemrég bejelentették az Orczy tér rehabilitációját (a munkálatok 2019 nyár végén kezdődhetnek meg), illetve a Blaha Lujza tér rekonstrukciója is megkezdődhet jövőre. Utóbbira 1,8 milliárd forintot szán a főváros, a tervezéssel várhatóan még idén végeznek, és a város egyik legforgalmasabb csomópontja jövő év végére készülhet el.

A címlapról ajánljuk

Dárdai Pál hazatér

Dárdai Pál hazatér

Újabb információkat osztott meg jövőjéről Dárdai Pál. A Hertha BSC magyar vezetőedzője viheti...
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018