eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Jöhetnek az óriáshernyók

Budapesten befejeződött a nagykörúti villamosok peronjának átépítése.

A munkákra azért volt szükség, hogy a jövő hónaptól már utasokat is szállító új Combino villamosokkal a mozgásukban korlátozottak, a babakocsisok és az idősek is könnyebben tudjanak utazni - közölte a főpolgármester.

Demszky Gábor az egyik átépített peronon, a Mester utcánál elmondta azt is, hogy ma este a terveknek megfelelően megkezdik a 2-es metró felújításának ez évi munkáit, az Astoria és a Déli pályaudvar közötti szakaszon.

A metrófelújítás miatt péntek este fél nyolctól vasárnap estig a 2-es metró teljesen leáll, és pótló buszok viszik majd az utasokat.

Szombat reggeltől a Nagykörút teljes szakaszán közlekednek már a villamosok. Budán azonban csak a Fehérvári útig járnak majd, mivel a 6-os villamos Karinthy Frigyes úti végállomását még építik.

Címlapról ajánljuk
Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×