eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Magyar Bálint kormánymegbízott lehet

Az SZDSZ küldöttgyűléséről kiszivárgott hírek szerint Magyar Bálint oktatási miniszter várhatóan az uniós fejlesztési pénzekért felelős testületet vezeti majd kormánymegbízottként.

Az MTI információja szerint Kuncze Gábor pártelnök felszólalásában azt mondta, hogy az egészségügyben óriási változásokat kell végrehajtani, ezért várhatóan Molnár Lajos lesz a legtöbbet támadott miniszter.

Az érdemi változások érdekében ki kell tartani azok mellett, akik ezt a reformot képesek megvalósítani - tette hozzá.

Molnár Lajos leendő egészségügyi miniszter az ebédszünetben elmondta: a kormányprogramból kikerült az a határidő, miszerint a több-biztosítós rendszer feltételeit 2007-ig teremtik meg, és akkor döntenek arról, hogy mikor nyitják meg a piacot a többi biztosító előtt.

Az egészségügyi minisztérium liberális vezetése garancia a reform megvalósítására - fűzte hozzá.

Az MTI információi szerint Bauer Tamás, aki négy évvel ezelőtt egyedüliként nem támogatta a koalíciót az MSZP, most azt mondta: mindenképpen meg kell szavazni a koalíciót, az egészségügyi reform, valamint a költségvetés rendbetétele miatt.

Címlapról ajánljuk
Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

Többet árt, mint használ, ha nem megfelelően működtetjük a klímát

A hőmérsékleti beállítások mellett a klímaberendezések tisztítására és az egyes helyiségek rendszeres szellőztetésére hívta fel a figyelmet Noszek László főorvos. A Kistarcsai Flór Ferenc Kórház Fül-Orr-Gégészeti Osztályának vezetője az InfoRádióban elmondta: ha a környezetünkben megjelenő allergéneket felkavarja a berendezésekből kiáramló levegő, fokozódhatnak a panaszok, és akár asztmás roham is kialakulhat az érzékenyebb embereknél.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×