eur:
387.14
usd:
356.17
bux:
68088.24
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

A Fidesz is ötpárti tárgyalást szeretne

A Fidesz is ötpárti, nyilvános tárgyalást szorgalmaz a kétharmados törvényekről.

Navracsics Tibor, a párt frakcióvezetője azután beszélt erről, hogy a Kereszténydemokrata Néppárt hétfő este azt közölte: azt szeretnék, ha a kijelölt miniszterelnök nemcsak az ellenzéki pártokkal, hanem valamennyi parlamenti erővel, ráadásul egyszerre egyeztetne.

Navracsics Tibor a közszolgálati televízió reggeli műsorában azt mondta: az esti elnökségi ülésen támogatták Semjén Zsolt KDNP-elnök javaslatát.

Hangsúlyozta: a tárgyaláson először azt kell tisztázni, hogy milyen helyzetben van ország, és csak utána lehet arról beszélni, hogy milyen kétharmados törvények módosítására van szükség.

Gyurcsány Ferenc kijelölt kormányfő múlt kedden írt levelet az ellenzéki pártok vezetőinek arról, hogy még a kormányprogram parlamenti vitája előtt egyeztetne az ország életét érintő legfontosabb ügyekben, köztük a kétharmados többséggel eldönthető kérdésekben.

Dávid Ibolya, az MDF elnöke válaszlevelében közölte, hogy a párt kész a tárgyalásra.

Címlapról ajánljuk
Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vége az extrém drágulásnak, erős nyári balatoni szezon jöhet

A munkaerőhiány enyhülésének és a vendéglátóipar magára találásának köszönhetően idén csak kisebb mértékű, 8-10 százalékos áremelkedés várható a Balatonnál. Járdi Roland, a vg.hu újságírója az InfoRádióban elmondta: kedvező hatással van az árszínvonalra az is, hogy négy évszakossá váltak a helyi szálláshelyek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×