INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Meg akarta öletni feleségét Tasnádi Péter?

InfoRádió / MTI
Vádat emelt a Fővárosi Főügyészség Tasnádi Péter ellen csütörtökön. A vád szerint Tasnádi Péter meg akarta öletni volt feleségét és annak élettársát. A volt vállalkozót kétrendbeli, emberölés előkészületének bűntettével és felbujtóként elkövetett lőfegyverrel visszaéléssel vádolják - közölte a Fővárosi Főügyészség szóvivője.

A Fővárosi Főügyészség Tasnádi Péter mellett további hét férfi ellen emeltek vádat: őket részben bűnszervezet tagjaként elkövetett emberölés előkészületével és lőfegyverrel visszaéléssel vádolják.

A volt vállalkozót tavaly májusban gyanúsította meg a Nemzeti Nyomozó Iroda a kétrendbeli, felbujtóként elkövetett emberölés előkészületével.

A Fővárosi Főügyészség február 9-én tizenegy különböző bűncselekményben már vádat emelt Tasnádi Péter ellen. A vádirat szerint az ő utasítására késeltek meg több embert és gyújtottak fel több autót.

A Főügyészség szerint 2002-ben a volt vállalkozó felgyújtatta annak a férfinak az autóját, aki először elvállalta felesége megölését, de később a megbízást visszaadta, az előleget viszont nem.

A címlapról ajánljuk