eur:
395.66
usd:
371.89
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Bírósághoz fordult a Fidesz szóvivője

Bírósági felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a fideszes Szijjártó Péter, mivel a területi választási bizottság elutasította a szavazatok újraszámlálására vonatkozó fellebbezését.

A Fidesz-KDNP országgyűlési képviselő-jelöltje a 3-as számú győri országgyűlési egyéni választókerületben 127-tel kapott kevesebb szavazatot, mint a szocialista Balogh József.

Szíjjártó Péter indoklásul elmondta: az egyik szavazóurna elszakadt címkékkel érkezett meg a győri polgármesteri hivatalba, és szerinte a szavazatszámláláskor is szabálytalanságok történtek.

Közben Hajdú-Bihar megye 6-os számú egyéni országgyűlési képviselői választókerületének választási bizottsága elutasította a voksolás második fordulójának megismétlésére vonatkozó fideszes beadványt.

A testülethez az ellenzéki párt szóvivője fordult jogorvoslatét, és azt mondta: bizonyítékaikat kedden hozzák nyilvánosságra.

A bizottság döntése ellen kedden 16 óráig lehet fellebbezést benyújtani.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×