eur:
392.9
usd:
366.2
bux:
66843.38
2024. április 26. péntek Ervin
Hosszú Katinka: arannyal felérő ezüstérem

Hosszú Katinka: arannyal felérő ezüstérem

Nagyon örül a 200 méteres hátúszásban szerzett ezüstéremnek Hosszú Katinka.

Arannyal ér fel ez az ezüstérem – mondta az InfoRádiónak Hosszú Katinka, miután 200 méteres hátúszásban teljessé tette vb-éremkollekcióját. A magyar klasszis 2:05.85 perccel ért célba, 17 századdal lemaradva az ausztrál Emily Seebohm mögött.

Hosszú Katinka: arannyal felérő ezüstérem

„Örülök, hogy összejött az egyéni csúcs. Főleg úgy, hogy

nem sok önbizalommal álltam oda a rajthoz,

mivel pénteken az elődöntőben kicsit elszámoltam magam. Az volt a tervem, hogy elmegyek az elején, aztán meglátjuk mi sül ki belőle, az egyes pályáról ugyan nem láttam Seebohmot, de sejtettem, hogy jön, sőt, a végén le is hajrázott, de így sem vagyok csalódott. Még mindig rengeteg javítanivaló van a mozgásomon, de nem lehetek elégedetlen” – fejtette ki.

Hozzátette: végig hallotta a közönség buzdítását, és már kezdek hozzászokni a hihetetlen hangulathoz.

Hosszú Katinka 200 vegyesen arany-, 200 pillangón bronzérmet nyert a Duna Arénában. Vasárnap a 400 vegyeshez esélyesként áll rajthoz.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartotta közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntöttek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mondott Csányi Sándor és Varga Mihály. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósított.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×