eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

A Fradi elnöke az angoloknak szurkol

A Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács határozata szerint 13 céget hívnak meg az Üllői úti FTC-ingatlan értékesítésére kiírt újabb tenderre. Rieb György, a Ferencváros elnöke továbbra is bízik abban, hogy az angol Kevin McCabe magyarországi cége elindul a pályázaton, és ezúttal meg is nyeri azt.

A sportklub elnöke az InfoRádióban elmondta: a legújabb pályázat kiírása során figyelembe vették a Ferencváros álláspontját, és sportszakmai követelményeket is beemeltek abba. Szerinte ezzel az ingatlanspekulációról szóló félelmeket is eloszlatták.

Emellett a Ferencváros képviselői ott vannak minden tárgyaláson és elmondják véleményüket. Dönteni azonban a tanács fog, a törvényi korlátok a sportklubnak nem adnak lehetőséget arra, hogy beleszóljanak a pályázatok elbírálásába - tette hozzá.

Rieb György hangsúlyozta: februárban csak olyan pályázatot lehet sikeresnek tekinteni, amelyik tartalmazza a Ferencváros jövőjéről szóló terveket.

Az elnök reméli, hogy az angol Kevin McCabe magyarországi vállalata nyeri majd a pályázatot, hiszen ezzel a céggel az elmúlt nyolc hónap alatt már kiváló munkakapcsolatot alakított ki a sportklub.

Hanganyag: Farkas Dávid

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×