eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Disztl László a Fehérvár új vezetőedzője

Disztl László lett a Fehérvár labdarúgócsapatának új vezetőedzője - értesült az InfoRádió. A korábbi szakvezető, a horvát Marijan Vlak a múlt héten közös megegyezéssel szerződést bontott a klubbal.

Disztl László megállapodása fél évre szól. A szakvezető az InfoRádiónak adott interjúban hangsúlyozta, hogy örül a klubnál történt változásoknak, és könnyen meg tudott egyezni az új tulajdonossal.

Disztl László bízik abban, hogy a csapat együtt marad, és az őszi kilencedik helyet egy jobb pozícióra váltja a szezon végére. A tréner szerint az 5-7. hely megcélozható az együttes számára.

A Fehérvár hétfőn reggel kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra. Az új tulajdonossal együtt ekkor tűzik ki a célokat a csapat elé.

A 45 éves Disztl László 18 évesen mutatkozott be a Videoton csapatában, ahol pályafutásának legnagyobb sikereit érte el. Tagja volt annak a csapatnak, amelyik 1985-ben játszott a Real Madriddal az UEFA Kupa döntőjében.

Később a Honvédnál is futballozott, majd Belgiumba, az FC Bruges együtteséhez igazolt. 28-szor játszott a magyar válogatottban, végül aktív pályafutását Székesfehérvárott, a Parmalat FC-ben fejezte be 1995-ben.

Vezetőedzőként korábban dolgozott a Parmalatnál, a Zalaegerszegnél és a BKV Előrénél is, az elmúlt időszakban pedig a Fehérvár tartalékcsapatát irányította.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×