eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ötödik halottját gyászolja az Omega

Alig több mint két év alatt öt munkatársát veszítette el az együttes. Nehezen dolgozzák fel a sorozatos tragédiákat - írta a Bors.

Elhunyt az Omega együttes fotósa, Cikkely Lajos. A nagybeteg Benkő László ezekkel a szavakkal búcsúzott tőle a temetés után az interneten. "Ez a nagyon szomorú esemény megint megmutatta, hogy egy család vagyunk. Jöttek rajongók Felvidékről, vidékről, Budapestről. Itt nem volt jó vagy rossz, csak szeretet. Isten veled, drága Lajcsi". 

Az Omega saját halottjának tekinti az elhunyt kollégát, az együttes állta a temetés költségeit. "Lajos elvesztése minden tekintetben pótolhatatlan veszteség. Csendes, kedves barát volt, rengeteg fotót készített rólunk. Egy csodálatos kollégát, barátot, rajongót veszítettünk el, aki hosszú idő óta mindenhová követett bennünket" – mondta a Borsnak az Omega frontembere, Kóbor János.

Az Omega a közelmúltban öt munkatársát, zenészét veszítette el, a "rossz sorozat" két éve kezdődött. A hangmérnök, Küronya Miklós autóbalesetben hunyt el. Utána vesztették el Somló Tamást, majd alig néhány hétre rá Laux Józsefet. A negyedik halott az egykori EDDA-gitáros, hangmérnök, Gellért Tibor volt, aki közel egy éve hunyt el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×