eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Rost Andrea és az intim miliő

Pénteken és vasárnapon látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Puccini "Pillangókisasszony" című operája, amelynek címszerepét először énekli a színpadon Rost Andrea. A produkcióról Anger Ferenc rendező adott interjút az InfoRádiónak.

Rendkívül feszített, 10 napos próbaidőszak után került színpadra a Pillangókisasszony. Cso-cso-szán szerepében Rost Andreát láthatják a nézők. Anger Ferenc szerint ez a próbaidőszak rendkívül intenzív és hatásos volt, külön kiemelte a főszereplőt, Rost Andreát. Hozzátette: az operaénekes és az ő elképzelése Cso-cso-szánról teljesen megegyezett. Az összhangból született egy érett határozott női karakter, amely nem egy önmagát sajnáló, törékeny nő.

Anger Ferenc szerint a nő tragédiája ugyanis nem a törékenységében rejlik, ugyanis nem szégyenli a saját múltját, és mind végig bízik férje visszatérésben. Miután ez nem történik meg, és le kell mondania saját gyerekéről, úgy dönt ha nem tud becsületben élni, akkor becsületben hal meg.

Az előadáshoz maximálisan kihasználták az új technikát. A rendező szerint kérdéses volt, hogy vissza tudják-e adni egy kicsi japán ház intim miliőőjét, de bízik abban, hogy ez sikerült.

Hanganyag: Oláh András

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×