eur:
389.37
usd:
364
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Bérlettel a Művészetek Palotájába

Öt különböző bérletet, valódi műfaji kavalkádot kínál a következő évadra a Művészetek Palotája.

A közönség hiányolta, hogy a Művészetek Palotájába eddig nem lehetett bérletet kapni, ezért a következő évadra már ilyen belépőket is kínálnak az érdeklődőknek - mondta az InfoRádiónak a Művészetek Palotája kommunikációs igazgatója.

Turkovics Mónika hozzátette: az összes, a Művészetek Palotájában megjelenő műfajra, különböző válogatásban és kedvezményes áron lehet kapni ezentúl bérleteket.

A bérleteket valójában maguk a vásárlók állíthatják össze: meghatározhatják azt is, hogy az egyes koncerteken a nézőtér melyik részén ülnének.

Az ötféle bérlet mindegyike különlegesség: az első belépő az orgonakoncertekre, a második előadásainak központjában az énekhangra épülő komolyzene műfajai állnak.

A harmadik valódi műfaji kavalkádot kínál, a negyedik azoknak szól, akik a világsztárok előadásaira kíváncsiak, az ötödiket pedig a billentyűs hangszerek kedvelőinek kínálják- közölte Művészetek Palotája kommunikációs igazgatója.

Azok, akik július 15-ig vásárolják meg bérletüket, választhatnak egy ötödik előadást is - fűzte hozzá Turkovics Mónika.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×