eur:
390.67
usd:
366.18
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

Jön a Szigetre a Killers és Chemical Brothers

A Killers, Pink, a Nine Inch Nails, Sinéad O'Connor és a Chemical Brothers már biztos, hogy ott lesz a Sziget Fesztiválon, amelyet idén augusztus 8-a és 15-e kzött rendeznek. A 15., jubileumi fesztivál nulladik napján az LGT ad koncertet.

Körülbelül 50 zenekar - a világzenétől a heavy metal képviselőiig - jelezte már, hogy ott lesz az idei Sziget fesztiválon - mondta az InfoRádiónak a Sziget Kft. ügyvezetője.

Jön többek között a Killers, a Nine Inch Nails, a Faithless, a Chemical Brothers, Sinéad O'Connor, Pink, Mika, a Mando Diao, a Gentleman, Gogol Bordello és a Juliette and The Licks - tette hozzá Gerendai Károly.

Az előadók, zenekarok közül többen már korábban is felléptek a fesztiválon, de lesznek új sztárok is.

LGT a nulladik napon

A világzenei színpadon fellép majd egyebek mellett Rachid Taha, Salif Keita, Manu Dibango, Cesaria Evora, Eddie Palmieri és zenekara, valamint a Leningrad - közölte Gerendai Károly, aki szerint a 15., jubileumi Szigeten erős lesz a felhozatal.

Ismét lesz nulladik nap a fesztiválon: idén az LGT ad koncertet a nagyszínpadon - jelentette ki a Sziget Kft. vezetője.

A hetijegyeket - az ottalvóst és a hazamenőst - már árulják. Ezeket a belépőket május 10-ig lehet olcsóbban beszerezni, az előbbit 30, az utóbbit 25 ezer forintért.

A határidő után az ottalvós 37.500, a hazamenős 30 ezer forintba kerül majd - fűzte hozzá Gerendai Károly.

A napijegyeket - amelyek elővételben 7, a helyszínen pedig 8 ezer forintért lehet majd beszerezni - csak később kezdik el árulni.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×