eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Eddig sosem látott képek jelennek meg

Hang-Kép-Írás címmel indult irodalmi dokumentum-könyvsorozat, melynek célja a kortárs magyar irodalom nemrégiben elhunyt személyiségeinek bemutatása. A könyv mellé egy CD is kerül, ezen a szerzők hanganyagaitól fotóikig nagyon sok dokumentum megtalálható.

Az irodalomban betöltött szerepe miatt Mészöly Miklós mindenképpen a kortárs irodalom klasszikusa - mondta el az InfoRádióban a Napkút Kiadó főszerkesztője.

A Mészöly-kötet után sok kiváló, hasonló dokumentum összeállítást szeretne megjelentetni a kiadó. A kötetekhez egy-egy CD-t is mellékelnek, amelyen a nemrég elhunyt szerzők interjúi, felolvasásai szerepelnek - mondta el Szondi György.

A Mészöly-kötet CD mellékletén ezen kívül noteszeiből, naplóiból láthatók faximile képek, valamint Mészöly Miklós egész életét átfogó fotógaléria is került az adathordozóra.

A kötet összeállításában a szerző özvegye, Polcz Alaine, valamint a Petőfi Irodalmi Múzeum is segítette a Kiadót.

A főszerkesztő az InfoRádióban elmondta: a Mészöly-kötet után már készül Orbán Ottó, és Sütő András kötete.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Árokszállási Zoltán: hamarosan felpöröghet a magyar gazdaság

Az MBH Bank elemzői szerint 2024 második felében felpöröghet a magyar gazdaság, bővülhet a fogyasztás, így részben ennek köszönhetően a GPD növekedése éves átlagban elérheti a 2,7 százalékot - mondta az InfoRádiónak az MBH Elemzési Centrum vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×