eur:
388.51
usd:
361.25
bux:
68900.51
2024. május 8. szerda Mihály
Nyitókép: Unsplash

Az utolsó utáni pillanatban akart a lehajtóhoz sorolni, meg is lett a baj – videó

A fedélzeti kamera által rögzített felvételen jól látható a kamikaze-manőver, a balesetező sofőr mögött közlekedő jármű is rosszul járt.

Az autó vezetője úgy volt vele, nem foglalkozik a záróvonallal, ráér az utolsó pillanatban is kihajtani az autópályáról – írja az Origo a felvétel kapcsán.

De ahol ő próbálkozott, ott már fal is volt, amit az előtte haladó kisteherautó kitakart előle. Amikor fékezett, már esélye sem volt elkerülni az ütközést, a vétlen kamionos sem tehetett semmit.

A lap arról nem közöl információt, hogy hol és mikor történt a baleset, mindenesetre a teherautó fedélzeti kamerája által rögzített felvétel alább tekinthető meg:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Izrael meglépte azt, amitől mindenki rettegett – Most jöhet a háború legvéresebb csatája

Izrael meglépte azt, amitől mindenki rettegett – Most jöhet a háború legvéresebb csatája

Hétfőről keddre virradóan az Izraeli Védelmi Erők (IDF) csapatai megkezdték a Gázai övezet déli részének ostromát. Az Egyesült Államok, illetve Jeruzsálem több nyugati szövetségese is felszólította a zsidó államot arra, hogy a térségben élő civilek evakuálásáig, valamint a humanitárius helyzet rendezéséig ne indítson katonai akciót, most azonban nagyon úgy tűnik, hogy csak minimálisan sikerült nyomást gyakorolniuk Izraelre.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×