eur:
392.54
usd:
365.9
bux:
66720.16
2024. április 26. péntek Ervin

A szabad piac első új gázszolgáltatója 8 százalékos kedvezményt ad

Februártól elkezdi lakossági szolgáltatását az Első Magyar Földgáz- és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft., amely éves szinten a jelenlegi közüzemi gázdíjnál 8 százalékkal alacsonyabb tarifát kínál - mondta el az InfoRádióban Redling Károly, a társaság üzletfejlesztési vezetője.

Hozzátette: az ügyfelek továbbra is a korábbi hálózaton keresztül kapják a gázt, a gázórát sem kell lecserélni, elegendő csak a társaság internetes honlapján szerződést kötni, mint lakossági szabadpiaci fogyasztó.

Mint mondta, a tavaly július óta nyitottá vált piacon ők az elsők, akik alternatív szolgáltatást nyújtanak majd.

Elsőként a lakossági fogyasztókat célozzák meg, körükben nagyjából 100 ezer ügyfélre számítanak. Később vállalati ügyfeleket is gyűjtenének.

Redling Károly elmondta: a jelenlegi gázárnál - fogyasztástól függetlenül - 8 százalékkal alacsonyabb árat ajánlanak. Ezt úgy érik el, hogy a költségeiket minimalizálják.

Az ügyfelekkel például kizárólag interneten tartanák a kapcsolatot. Szerződés is interneten keresztül köthető velük és a fogyasztási adatokat is ezen várják majd.

Hanganyag: Kaputa Júlia

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

A magyar vállalkozásoknak is van esélyük terjeszkedni regionálisan

Április végén rendezték Bukarestben a harmadik éves közép- és kelet-európai (KKE) regionális üzleti csúcstalálkozót. A konferencia a legsikeresebb magyar, bolgár és román vállalkozók és felsővezetők példáin keresztül mutatta be, hogyan teremthetnek a vállalkozások erős alapot a működésük nemzetközi kiterjesztéséhez, kihasználva a régió belső előnyeit, valamint előnnyé alakítva a felmerülő kihívásokat. A felszólalók egyetértettek abban, hogy a magyar és regionális vállalatok közép-kelet-európai piacokon való terjeszkedésének útja lényegében a globalizáció stratégiai megközelítését foglalja magában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 10:54
×
×
×
×