eur:
388.81
usd:
360.16
bux:
68198.33
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Amiről a friss diplomások álmodnak

Kétnapos integrált állásbörzét tartanak szerdán és csütörtökön a Budapesti Corvinus Egyetemen. A Karrier expóra nemcsak közgazdász végzettségű fiatalokat várnak - mondta el az InfoRádiónak Andrási Mónika, a Corvinus Egyetem Karrierirodájának vezetője.

Elsősorban pénzügyi, számviteli, értékesítési és informatikai területre keresnek pályakezdő diplomásokat az idén is az állásbörzén, ugyanakkor sok vállalat kínál olyan vezető-utánpótlási programokat is, amelyekbe gyakorlatilag bármilyen rangos diplomával rendelkező fiatal bekapcsolódhat.

Andrási Mónika azt is elmondta az InfoRádiónak, hogy a friss diplomások elvárásai és a cégek kínálata ma már nagyon közel van egymáshoz. A fiatalok érdekes módon elsősorban barátságos légkörben akarnak dolgozni, ugyanakkor a biztos megélhetés és a kezdő fizetés - lehetőleg nettó 150-160 ezer - is fontos számukra.

Ezek után a nemzetközi karrierlehetőségek és a kihívást jelentő feladatok a legvonzóbbak - tette hozzá a Corvinus Egyetem Karrierirodájának vezetője.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×