eur:
390.26
usd:
364.18
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab

A választásokig tart a piacok türelme

A piac és a befektetők a jövő évi választásokig várnak arra, hogy a magyar kormány lépéseket tegyen az államháztartás egyensúlyának helyreállítására - mondta a Mol Rt. elnök-vezérigazgatója az InfoRádió Aréna című műsorában.

Hernádi Zsolt közölte: komoly hátrányok érhetik a magyar gazdaságot, ha a voksolás után nem döntenek erről azonnal.

A magyar olajipari vállalat vezetője úgy véli: mindkét nagy politikai erő egyetért azzal, hogy nem halogatható tovább az egyensúly megteremtése, legfeljebb a megoldások módjában lehet eltérés.

Hernádi Zsolt az InfoRádió Aréna című műsorában hangsúlyozta: az egyik legnagyobb problémának azt tartja, hogy míg a gazdaság és a vállakozói réteg alkalmazkodott az új kihívásokhoz, addig a költségvetési politikában és az állami szférában nem következett be ez a változás.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×