eur:
392.17
usd:
366.65
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Táskákat loptak a Balatonpartról

Két dunaújvárosi férfi ellopott Siófokon két őrizetlenül hagyott táskát, a rendőrség elfogta őket - olvasható a police.hu-n.

Szerdán este két férfi ellopott egy siófoki szabadstrand padjáról

két táskát, a bennük lévő pénztárcákkal, személyes iratokkal, telefonokkal, ruhaneműkkel és egyéb személyes dolgokkal együtt.

A sértettek azonnal értesítették a rendőrséget, akik – lakossági bejelentés alapján – a közelben elfogták a két dunaújvárosi lakost, akiket előállítottak a Siófoki Rendőrkapitányságon.

A 29 éves T. Balázs Csabát, és társát, a 36 éves D. Károly Zoltánt a nyomozók lopás vétség és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuknak indítványozására.

A férfiak által használt személygépjárműben más bűncselekményekből származó értékek voltak.

A rendőrség tanácsai

  • Csak a nyaraláshoz, pihenéshez elengedhetetlen felszerelést vigye magával.
  • A strandoláshoz nem feltétlenül szükséges használati tárgyakat, ékszereket, bankkártyát, iratokat hagyja otthon, vagy biztonságos helyen.
  • Csak szükséges mennyiségű készpénzt vigyen magával a strandra.
  • Mobiltelefonját, fényképezőgépét, kameráját, gépkocsijának kulcsait ne hagyja őrizetlenül, használja az értékmegőrzőket!
  • Gépkocsiját mindig zárja be, értékes tárgyakat, táskát soha ne hagyjon látható helyen az utastérben, ezeket inkább a csomagtartóban helyezze el!
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×