eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nem bánja a kiscsaj, hogy orgiát szervezett a ház összes helyiségében

Nem érez bűntudatot az a brit lány, aki családja durringtoni házába egy ártatlan összejövetelnek induló, majd vad orgiába átcsapó bulit szervezett.

Elég jól sikerült - ennyivel kommentálta a 15 éves Gemma Johnson, hogy közel száz fős bulit szervezett, amikor szülei egy napra elutaztak.

A tinédzser lány azt mondta szüleinek, hogy pár barátnője ott alszik nála, és ebbe bele is egyeztek. Nem is sejtették, hogy a házban eközben kábítószereznek és vad orgia zajlik.

A 15 éves lány ugyanis az interneten meghirdette, hogy szabad a ház, és várja szórakozni vágyó barátait. Mintegy százan össze is gyűltek, alkohollal, kokainnal és marihuánával felszerelkezve.

A bulizók jól érezték magukat, ezt jelzi, hogy néhány fiatalt a vasalódeszkához kötöttek, mások a mosógépen hancúroztak, és még a család kutyájával is kábítószert etettek.

Többen a szülők hálószobájában szeretkeztek, és valaki még szexuális segédeszközöket is vitt a buliba.

A vad tivornya óriási károkat okozott a házban. A lány anyja, Julia Anscomb elmondta: eddig ötezer fontot (1,7 millió forintot) kellett helyreállításra kifizetniük.

A család korábban azt tervezte, hogy eladja a 260 ezer fontra becsült házat, de ezek után kétlik, hogy bárki megvenné azt.

"Itt fekszem az ágyban, és eszembe jut, hogy mit művelhettek a fiatalok. Ez teljesen undorító" - mondta Julia Anscomb. A nő hozzátette: lánya nem mutat megbánást, mert úgy érzi, nem tett semmi rosszat.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×