eur:
392.93
usd:
366.26
bux:
66775.03
2024. április 26. péntek Ervin

CO-mérgezés Seregélyesen

Szénmonoxid-mérgezéssel vittek kórházba négy felnőttet Seregélyesről vasárnap - közölte Dobson Tibor, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

A Fejér megyei tűzoltókat délután négy óra után riasztották, akik a házban négy embert találtak, őket légzőkészülékkel hozták ki a lakásból.

Dobson Tibor elmondta, hogy a lakásban tartózkodott az a gyermek is, aki a tűzoltókat értesítette, ő magánál volt és saját lábán hagyta el az épületet.

Vélhetően az égéstermék áramlott vissza a kéményből a lakás légterébe, ezt az erős szél is okozhatta - tette hozzá a katasztrófavédelmi szóvivő.

A Fejér Megyei Szent György Kórház szóvivője elmondta, hogy a legfiatalabb felnőttet, egy 18 éves fiatalt, valamint a szülőket és az egyik nagyszülőt - a szükséges kezelések mellett - vasárnap éjszaka megfigyelésre még a kórházban tartják.

Ha az állapotuk nem rosszabbodik, várhatóan hétfőn elhagyhatják a kórházat - tette hozzá a szóvivő.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!

Ma 10 órától tartotta közgyűlését az OTP, ahol a részvényesek többek között döntöttek az osztalékfizetésről és saját részvények visszavásárlásáról. A rendezvényen beszédet mondott Csányi Sándor és Varga Mihály. A Portfolio az esemény helyszínéről tudósított.  A hazai részvénypiaccal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. A rendezvényen részt vesz többek között Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója és Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója. Jelentkezni és regisztrálni itt lehet, a program itt olvasható, az előadóink listája itt található.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×