eur:
388.8
usd:
361.6
bux:
68723.98
2024. május 8. szerda Mihály

Fiatalok és gazdagok - íme, a világ legtöbbet kereső ifjú szupersztárjai

A Forbes amerikai gazdasági magazin legújabb összeállítása újabb bizonyítékát nyújtja annak, hogy élvonalbeli sportolónak és színésznek éri meg leginkább lenni. Legalábbis ami az éves kereseteket illeti, hiszen a tekintélyes lap listájának első tíz helyezettje közül négy sporttal, hat pedig valamilyen szórakoztatóipari tevékenységgel keresi meg a kalácsra valót.

1. LeBron James (1984. december 30., 27 millió dollár)

A Cleveland Cavaliers kosarasa alighanem fizetése minden centjét megszolgálta, hiszen a klub története során először idén, az ő vezetésével érte el a konferencia-döntőt. LeBron James szabadidejében 3200 négyzetméteres otthona építkezését felügyeli, melyben saját kaszinó, borbély és bowlingpálya is a rendelkezésére áll majd. A kerékpározás nagy rajongójának számító 22 éves fiatalember idén az egyik legjelentősebb minőségi kerékpárgyártóban, a Cannondale-ben vásárolt részesedést.

2. Reggie Bush (1985. március 2., 24 millió dollár)
Az amerikaifutball egyik legnagyobb ifjú sztárjának aláírásáért sorban álltak a szponzorok. A legnagyobb vállalatok (Adidas, Subway, Pepsi, EA Sports) által kínált szerződések révén évi ötmillió dollárt kasszíroz. A nagy pénzt azonban a New Orleans Saints-el kötött szerződés jelenti, amely hat év alatt 62 millió dollárt jelent majd neki. A fiatalember csak tavaly 19 millió dollárt keresett (prémiumokkal együtt).

3. Maria Sarapova (1987. április 19., 23 millió dollár)
A gyönyörű és tehetséges teniszező annak ellenére a lista harmadik helyén végzett, hogy az idei éve messze nem sikerült olyan jól, mint a 2006-os. Sérülések is hátráltatták, így nem csoda, hogy csupán egyetlen tornagyőzelmet szerzett (szemben az egy évvel ezelőtti öttel). Aggódnia azonban nem kell, hiszen a hirdetésekből befolyó összegek bőven kárpótolják. Nem is csoda, amikor valakinek olyan ügyfelei vannak, mint a Pepsi, a Nike, a Canon, a Colgate-Palmolive és a Motorola.

4. Michelle Wie (1989. október 11., 19 millió dollár, golfozó)
5. Mary-Kate és Ashley Olsen (1986. június 13., 17 millió dollár fejenként, színésznők)
6. Daniel Radcliffe (1989. július 23., 15 millió dollár, színész)
7. Hilary Duff (1987. szeptember 28., 12 millió dollár, színésznő-énekesnő)
8. Avril Lavigne (1984. szeptember 27., 12 millió dollár, énekesnő)
9. Carmelo Anthony (1984. május 29., 10 millió dollár, kosaras)
10. Keira Knightley (1985. március 26., 9 millió dollár, színésznő)

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Kiderült, mi lesz az üzemanyagárakkal -  Így reagál a Mol árfolyama!

Kiderült, mi lesz az üzemanyagárakkal - Így reagál a Mol árfolyama!

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő, ami elsősorban az OTP eséséből adódik. A hazai nagypapírok közül már csak a Mol van pluszban, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×