eur:
388.56
usd:
361.37
bux:
68859.79
2024. május 8. szerda Mihály

A kisgyerek végignézte a felnőttek halálát - képek a borzalmas balesetről

Súlyos közlekedési baleset történt Szolnok belterületén, a Tószegi út négysávos szakaszán, ahol egy Renault típusú személygépkocsi az út túloldalára lökött egy vele egy irányban közlekedő Fordot, amibe belerohant egy kisbusz.

Két ember meghalt, egy pedig könnyebben megsérült, amikor kedd délután egy Szolnok felöl közlekedő Renault típusú személygépkocsi

eddig ismeretlen okból a vele egy irányban közlekedő Ford-nak ütközött és átlökte azt a szembejövő sávba.

A szembejövő sávban egy Tószeg felől érkező kisbusz rohant a Fordba. Az ütközés következtében a vétlen Ford három utasa közül az elől ülő két felnőtt, egy férfi és egy nő a helyszínen életét vesztette, míg a hátul, gyermekülésben ülő három év körüli gyermek, könnyű sérülést szenvedett.

A rendőrség a baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.

Címlapról ajánljuk
A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön
Kis-Benedek József az Arénában

"A hidegháború óta eltelt idő legveszélyesebb nyara jön"

Az InfoRádió Aréna című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár arról is beszélt, hogy meglátása szerint a közel-keleti konfliktus esetében nagyobb az eszkaláció veszélye, mint Ukrajnából. Szerinte szinte lehetetlen kiszűrni azt, hogy Rafah városában ki a Hamász harcosa és ki nem az, emiatt is lassú az ottani helyzet megoldása és rosszat sejtet az izraeli sietség.

Érkezik a kínai elnök, óriási lezárások jönnek – itt vannak a részletek

Mutatjuk, melyik fővárosi útvonalakon mikor kell jelentős korlátozásra számítani.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Kiderült, mi lesz az üzemanyagárakkal -  Így reagál a Mol árfolyama!

Kiderült, mi lesz az üzemanyagárakkal - Így reagál a Mol árfolyama!

Szerda reggel kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés Ázsiában, ezt követően pedig ugyan reggel jó hangulatban indult a nap Európában, de a déli órákra megtorpant az emelkedés. A magyar tőzsde ma alulteljesítő, ami elsősorban az OTP eséséből adódik. A hazai nagypapírok közül már csak a Mol van pluszban, a befektetők megkönnyebbültek a hírre, hogy a kormány szerint az üzemanyagkereskedők eleget tettek a kormány kérésének az elmúlt két hétben.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×