eur:
392.17
usd:
366.65
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Négyszáz milliót örökölne, de nem találják

Mintegy 1,5 millió eurót, azaz több mint 400 millió forintot örökölt egy olasz férfi, aki még húsz évvel ezelőtt hagyta el Szardíniát, hogy Angliában próbáljon szerencsét A család ügyvédei azonban nem találják Angelo Giuseppe Piroddit, a most 46 éves férfi ugyanis 1992 óta nem adott hírt magáról.

A jómódú szardíniai család fia még húsz évvel ezelőtt veszett össze szüleivel olyannyira, hogy mindent maga mögött hagyva Angliába indult, hogy ott csinálja meg szerencséjét. Később megírta, hogy egy dél-londoni étteremben kapott mosogatói állást.

Édesapja halála után azonban csak egy-két levelet írt anyjának, figyelmeztetve őt, hogy ne próbálják megtalálni. Az utolsó levelet még 1992-ben küldte.

Nyolc évvel ezelőtt a férfi édesanyja is elhunyt, 1,5 millió eurós vagyont hagyva maga után, amelynek egyetlen örököseként fiát nevezte meg. Bár a férfinek öt lánytestvére is van, a lányok és anyjuk viszonya annyira megromlott, hogy rájuk semmit sem hagyott a 66 éves hölgy.

A testvérek időközben ugyan bírósághoz fordultak, hogy megkaphassák az örökséget, miután fivérük nyolc éve nem jelentkezett, a végakarat teljesítését vállaló ügyvéd azonban még mindig nem adta fel, hogy megtalálja a férfit. Azt mondja, ha kell, saját költségén is tovább keresi a fiút, akire több száz millió vár.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×