eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nagy László új helyre szerződött

Nagy László új helyre szerződött

A kétszeres Bajnokok Ligája-győztes kézilabdázó, Nagy László is csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökség Magyarország rád vár kampányához. A jobbátlövő Szegeden nőtt fel; akkor ritkán fordult meg a Balatonnál, de az élet úgy hozta, mostanában ezt a környéket mutatja be a csapattársainak vagy a külföldről érkező barátainak.- írja a Magyar Idők. Gyorsan tegyük hozzá: ezt is!

"Nagyon szívesen mondtam igent a Magyar Turisztikai Ügynökség felkérésére. Tizenkét éven keresztül Barcelonában éltem, talán ennek is betudható, hogy még nem láttam mindent az ország természeti értékeiből. Pedig rengeteg látványos, szép helyben gazdag a mi környezetünk. Jártam néhány országban a világban, láttam csodálatos helyeket, de mindenkit arra biztatok: nem feltétlenül kell elmenni külföldre, ha az ember szépet szeretne látni!" – mondta a Magyar Időknek a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának játékosa, a kétszeres olimpiai negyedik helyezett jobbátlövő.

Nagy László a balatoni régiót népszerűsíti a Magyarország rád vár kampányban.

"Szegeden nőttem fel, gyerekként nem sokat láttam a Balatonból, szóval van mit bepótolnunk. Amióta Veszprémben kézilabdázom, egyre jobban megismertem a környéket" – mondta a sportoló, hozzátéve, a balatonfüredi Tagore sétányt és a csodaszép partszakaszt mindenkinek javasolja, és erre felhívja a külföldi csapattársai figyelmét is.

Nagy László szeret vitorlázni a Balatonon. A spanyol és a skandináv barátainak mindig megmutatja, ahogy Budapestet is.  A főváros szépsége, gazdagsága lenyűgözi Nagy Lászlót. Termálfürdőkbe is járnak a külföldi barátaival.

A sportoló nem titkolja, hogy Budapest rejtett kincseit még nem volt ideje feltérképezni, de nem esne kétségbe, ha egy barátját kellene körbekalauzolnia a fővárosban.

"Alaposan utánajárnék, és tudnék olyat mutatni, ami életre szóló élményt jelent neki" – fogalmazott a Telekom Veszprém csapatkapitánya.

A Magyarország rád vár kampány június közepétől az őszbe nyúlóan mutatja be hazánk kivételes látnivalóit - olvasható a Magyar Időkben.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×