eur:
392.85
usd:
366.67
bux:
66780.71
2024. április 26. péntek Ervin

Hétfőtől változik az újpesti piac környékének közlekedése

Hétfőtől megváltozik a felújítás alatt álló újpesti piac környékének közlekedése, a várhatóan március 21-ig érvényes közúti forgalomkorlátozások érintik a 147-es buszt is - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint hétfőn lezárják a IV. kerületi Templom utca és a Károlyi István utca kereszteződését, mert új építési területen kezdik meg a piac felújítását. Ideiglenesen zsákutca lesz a Templom utcának a Lőrinc utca és a Szent István tér közötti, valamint a Károlyi István utcának az István út és a Templom utca közötti szakasza. A Károlyi István utca és az István út kereszteződésében ideiglenes forgalomirányító jelzőlámpát helyeznek ki, segítve a biztonságos jobbra kanyarodást.

Az új forgalmi rend miatt módosul a 147-es busz útvonala: a járat az Újpest-Központ felől a Julianus barát utca felé haladva nem érinti az újpesti piac és az Attila utca, a másik irányban pedig az Attila utca, a Templom utca és a Csokonai utca megállóhelyet.

A terelés miatt várhatóan nő a menetidő, ezért jellemzően a kora reggeli indulási időpontok módosulnak.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×