Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Ez az LMP véleménye Bokros támogatásáról

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Schiffer András nevetségesnek nevezte, hogy miután Falus Ferenc hétfőn visszalépett a főpolgármester-jelöltségtől, azok a baloldali pártok, amelyek támogatói voltak, Bokros Lajos, a Modern Magyarország Mozgalom (MoMa) főpolgármester-jelöltje mellett álltak ki.

Az LMP társelnöke erről egy budapesti sajtótájékoztatón beszélt újságírói kérdésre.

Schiffer András hangsúlyozta, hogy Bokros Lajos EP-képviselőként öt évet töltött egy euroszkeptikus, konzervatív frakcióban.

Bokros Lajos egy korábbi, a parlamenti választás előtt megjelent plakátja kapcsán, amelynek "Eleged van, de nem vagy balos" volt a felirata, Schiffer András azt mondta, ha valakinek ma elege van, budapesti és baloldali, annak egyetlen lehetősége van: Csárdi Antalt, az LMP főpolgármester-jelöltjét támogatni.

Megjegyezte, nem ismerik Bokros Lajos konkrét terveit, de feltételezi, hogy nem áll távol tőle a közszolgáltatások privatizálása.

A baloldali pártokra utalva az LMP-s politikus úgy fogalmazott, szánalmas, amit hónapok óta folytatnak. Azt már tudják, hogy ezek a politikai erők mit képesek felmutatni "ármánykodásban, árulásban, hatalomtechnikában", de arról keveset árultak el, hogy mit kívánnak tenni Budapesttel, bár "azt természetesen tudjuk, hogy mit műveltek 2010 előtt" - mondta Schiffer András, aki szerint valószínűleg a "totális dilettantizmus" áll a mögött, hogy két héttel az önkormányzati választások előtt cserélik le a főpolgármester-jelöltjüket.