eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Kocsis Máté: nincs értelme összehívni a rendészeti bizottságot

Amíg a szocialisták nem működnek együtt, nincs értelme összehívni a honvédelmi és rendészeti bizottságot - közölte Kocsis Máté, a bizottság fideszes elnöke, aki a nemzetbiztonsági bizottságnak is tagja.

A politikus közleményében azt írta: "reménytelen politikusok kétségbeesetten követelik" az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának összehívását. Hozzátette: ezt készséggel megteszi, ha az ügy valamennyi részletét kivizsgálhatják.

Kocsis Máté szerint a legfontosabb kérdés "az egyre szövevényesebb szocialista bűnregényben", hogy honnan voltak Simon Gábor százmilliói. "Ha Mesterházy Attila eljön a bizottsági ülésre és válaszol végre erre a kérdésre, akkor van értelme az ügy ebből következő, további kérdéseit is megvizsgálni" - fogalmazott.

Hozzátette: erre azonban nem sok esély van, "hiszen az MSZP elnöke sem a mentelmi ügyekkel foglalkozó, sem a Nemzetbiztonsági bizottság ülésén eddig nem jelent meg, pedig az utóbbi több alkalommal foglalkozott a Simon Gábor százmillióit és hamis útlevelét érintő ügyekkel". Azért azonban nem hívja össze a honvédelmi és rendészeti bizottságot, hogy a szocialisták arra se jöjjenek el - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×